DCM is een Belgische leverancier van organische meststoffen met bijna 50 jaar ervaring, op het gebied van bodemverbetering en meststoffen. DCM levert meststoffen aan professionals en tuinliefhebbers, van golfbanen en kwekerijen tot gazons. Het geheim van de juiste groei en bloei zit in de verschillende grondstoffen, die op hun beurt voor een evenwichtige bemesting en goede bodemstructuur zorgen.

DCM Organische mest

DCM vindt organische meststoffen erg belangrijk omdat ze een essentiële bijdrage leveren aan duurzaam groenbeheer. Daarom gebruikt DCM alleen eersteklas plantaardige en dierlijke grondstoffen. Voor iedere plantengroep heeft DCM wel een goede organische mest in een unieke verhouding. Alle meststoffen zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring en onderzoek. Zo heeft de plant minimaal 100 dagen voeding dat op het juiste moment wordt afgegeven. Dat geeft een rustige groei zonder verbrandingsgevaar. De organische stof wordt ook omgezet in humus en geeft zo de juiste bodemstructuur.

DCM Gazonmest

Voor de tuinliefhebber heeft DCM een ruim assortiment gazonmest. Deze zorgen voor een mooi en sterk gazon dat goed bestand is tegen mos, onkruid, droogte, ziekte en schimmels. Bijvoorbeeld DCM Microgazon Plus, dit is een goede NPK-meststof met extra bacteriën, waardoor verticuteren overbodig wordt gemaakt. DCM Gazon Pur is een andere NPK-mest voor je gazon, die het mos vanaf de wortel afdoodt. Elke gazonmeststof van DCM bevat extra magnesium, dit zorgt voor een mooie diepgroene kleur van het gras.