In 2009 zijn we gestart met tuinplus hoveniers. Onze kern activiteiten zijn het onderhouden en aanpassen van tuinen maar ook voor het aanleggen van uw tuin kunt u ook zeker bij ons terecht. Wij willen graag dat onze klanten optimaal van hun tuin kunnen genieten en gaan daarin best ver; geen opdracht is ons te gek. Wilt u werkelijk zorgeloos genieten van uw tuin? Neem dan contact met ons op.

TuinKeur gecertificeerd

tuinkeur_gecertificeerd_150Sinds 2012 zijn wij TuinKeur gecertificeerd. Omdat wij ons willen presenteren als professioneel bedrijf dat garant staat voor zijn product en werkzaamheden. Daarom voeren wij met gepaste trots dit keurmerk. Wij bieden u de 5 zekerheden van TuinKeur. TuinKeur garandeert u dat dankzij ons keurmerk u een professionele hovenier vindt. Een TuinKeur-hovenier richt zich op een goede relatie met u en levert werk van hoge kwaliteit.

over_ons_persoonlijkPersoonlijk

Mijn naam is Jaco Pelle. Vanaf 2009 de trotse eigenaar van Tuinplus Hoveniers. Geboren in Rotterdam en woonachtig in Drenthe vanaf 1997. Ik ben gehuwd en vader van twee dochters. Mijn hobby’s zijn wandelen (o.a. Pieterpad en Drenthepad) en fotografie.

Vakmanschap

Mijn opleiding (Rijks Middelbare Tuinbouw School – Aanleg & Onderhoud tuinen) heb ik gedaan in Boskoop, bekend om de uitgebreide sierteelt. Hier heb ik de opleiding afgerond en sindsdien werkzaam geweest bij verschillende hoveniersbedrijven, in binnen- en buitenland. Door mijn opleiding en jarenlange ervaring kan ik u goed en vakkundig bijstaan in uw tuin. Overigens volgen we nog regelmatig bijscholings- en opfriscursussen, zodat we altijd up-to- date zijn met onze kennis. Door de kleine omvang van mijn bedrijf is persoonlijke aandacht voor mijn klanten gegarandeerd. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk van verschillende disciplines (u kunt dan denken aan straatmakers, grondwerkers enz.) zodat wij alle tuinwerkzaamheden voor u kunnen realiseren en u alleen maar zorgeloos hoeft te genieten van uw tuin.

Erkend Leerbedrijf

sbb-logoTuinplus hoveniers is een s-bb erkend leerbedrijf. Het is dus mogelijk dat er een leerling-hovenier bij u in de tuin komt meewerken. Dit gebeurt altijd onder supervisie van een opgeleide hovenier. Na de opleiding nemen wij ook het praktijkexamen af. Op deze manier stomen we de volgende generatie hoveniers klaar voor het echte werk.