Het tuinieren van de toekomst begint hier. Eenvoudig met je app je tuin beheren. Ben jij er al aan toe? Wij zijn Gardena Smart System Hovenier en helpen je graag om je tuin te voorzien van de laatste technische ontwikkelingen van Gardena. 

Gardena Smart System Hovenier

Als hoveniersbedrijf gaan wij met onze tijd mee. Wij zijn GARDENA® Smart Partner en leveren en installeren de verschillende smart systems die Gardena aanbiedt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld maairobots en bewateringssystemen. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van het juiste Smart System voor uw tuin, zodat jij maximaal kan genieten van je tuin. Het soort systeem dat je nodig hebt is afhankelijk van je wensen en je tuin. Maak daarom een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.  

Wij willen graag slim tuinieren

Automatisch tuinieren

Jij kunt genieten van de dingen die jij graag doet. Wij zorgen voor je tuin. Beheers je tuin met een simpele app! Het maakt niet uit of het de robotmaaier, tuinverlichting, sprinkler of bodemvochtigheidssensor is. Je hebt alles onder controle met de GARDENA smart App. Gewoon één app voor alle aspecten van tuinonderhoud die je nodig zou kunnen hebben.

De mogelijkheden van het GARDENA smart system

De mogelijkheden van Gardena SmartsystemsOf je nu een intelligent systeem zoekt voor gazonverzorging, bewateren of poweroplossingen  – GARDENA smart system is de manier om slim te tuinieren. De volgende opties zijn allemaal mogelijk (anno 2018):

  1. smart App
  2. smart Gateway
  3. smart SILENO robotic lawnmowers
  4. smart Power Adapter
  5. smart Battery
  6. smart Water Control
  7. smart Irrigation Control
  8. smart Sensor
  9. smart Pressure Pump

 

Wil jij ook een slimme samenwerking in je tuin? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw tuin te bespreken.

Gemakkelijk te installeren

Stap voor stap helpt de app je om jouw eigen smart system te installeren. Eenvoudig te begrijpen afbeeldingen en handige tips in plaats van ingewikkelde handleidingen – deze tuintechnologie is leuk vanaf het begin. Wil je zelf niet aan de slag? Als Gardena Smart System Hovenier kunnen wij dit voor je regelen. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor jouw tuin te bespreken. 

Smart samenwerkingen

Met het GARDENA smart system is intelligente bewatering en gazonverzorging altijd en overal binnen handbereik in de slimme app. Voor een nog rijkere, slimme tuinervaring werkt Gardena samen met toonaangevende producten van fabrikanten en worden deze producten geïntegreerd in de app. De buitenbeveiligingscamera van Netatmo is het eerste apparaat van een partnerbedrijf dat is geïntegreerd in het smart system van GARDENA. Meer apparaten en services zullen volgen. Daarom is het systeem van Gardena toekomstproof!

Ik wil meer weten over de mogelijkheden voor mijn tuin