Bomen nemen in de tuin een bijzondere plek in. Het zijn de motoren voor het leven op aarde. Ze produceren zuurstof, vangen fijn stof af, zorgen voor beschutting voor dieren en bieden schaduw en verkoeling op warme zomerdagen. Daarom is het belangrijk om een of meerdere bomen in uw tuin te hebben staan.

Boom kappen

Soms zijn er omstandigheden waardoor een boom kappen of snoeien noodzakelijk is. U kunt dan denken aan bomen die te dicht bij de erfgrens staan, overhangende takken of takken die hinder veroorzaken voor de omgeving. In die gevallen zal er gekeken worden wat de beste oplossing is voor de situatie. Wij vinden dat het belang van de boom voorrang krijgt ten opzichte van onze eigen belangen. In goed overleg proberen we iedereen tevreden te houden.

Bomen snoeien

Voor het snoeien of zagen van bomen en/of heesters bent u bij tuinplus hoveniers aan het juiste adres. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij elke klus aan. Voor grote klussen kunnen wij een beroep doen op onze vaste ploeg boomverzorgers. Deze zijn professioneel en vakbekwaam.

Een impressie van een boom kappen:

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op!